Bezig met laden…

TRAINING - COACHING - ADVISERING

Ondersteuning van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties

Biografie

Dr. Bert Krijnen (1961) studeerde scheikunde en behaalde zijn doctorsgraad aan de Universiteit van Amsterdam. In 1990 startte hij bij Unilever Research & Development (Vlaardingen) waar hij sinds 1993 verschillende R&D management functies vervulde op directie niveau. In zijn laatste functie als Operations Director had hij, naast directe lijnverantwoordelijkheid voor een groep van ca. 65 mensen, de verantwoordelijkheid voor teamontwikkeling van het MT, cultuurverandering, leiderschapsontwikkeling, personeelszaken, financiën en kwaliteit voor de gehele R&D groep van ca. 300 mensen. Naast verschillende interne en externe managementcursussen, werden vaardigheden rond coaching, leiderschap- en teamontwikkeling sterk ontwikkeld.

Eind 2005 is Bert zijn eigen bedrijf begonnen (Krijnen Change & Learning), is verbonden aan Challenge Learning dat een Europees netwerk vormt, is één van de oprichters van Con-TACT en 4Development. Klanten waar hij in deze periode bij gewerkt heeft, zijn o.a. Technische Universiteit Delft, Purac Biochem bv, De Baak, de Belastingdienst, OR Belastingdienst Amsterdam, Shell, Dura Vermeer Vastgoed BV, NedTrain, Universiteit van Wageningen, Unilever, Allianz, Celgene, Zeelandia, AB Mauri, Solina, van Geloven, World Economic Forum, Integraal Kankercentrum Amsterdam, ChelloMedia, van der Leun (maritieme sector), diverse zorginstellingen, Ministerie van Defensie, SBI en OR Consultany.

Sinds 2008 is hij betrokken bij het ondersteunen, begeleiden en trainen van mensen in medezeggenschap, zowel leden van medezeggenschapsraden als bestuurders. Sinds 2012 doet Bert dit deels als associé bij OR Consultancy/SBI Formaat, zowel binnen bedrijven, de non-profit sector als bij het Ministerie van defensie.

Bert is gecertificeerd voor toepassing van Myers Briggs (MBTI), instrumenten van de HayGroup rond leiderschapsstijlen en emotionele intelligentie, Octogram (Quinn), TMA, Leadership Indicator, Team Scan en Tilt360. Hij is aangesloten bij de International Coaching Federation.

Terug naar HOME