Bezig met laden…

TRAINING - COACHING - ADVISERING

Ondersteuning van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties

Procesbegeleiding

Soms heb je behoefte aan een onafhankelijke externe partner die kan helpen om jouw (team)bijeenkomsten te begeleiden. Hierdoor kan jij je volledig op de inhoud focusseren en hoef je je geen zorgen te maken over de procesgang van de bijeenkomst. De kans op een effectieve en efficiƫnte bijeenkomst wordt hierdoor maximaal.

Gebaseerd op jarenlange ervaring met het opzetten en begeleiden van (internationale) bijeenkomsten, heeft Krijnen Change & Learning de vaardigheden om jouw bijeenkomst tot het gewenste succes te maken. Na een intake met de opdrachtgever, zal er een voorstel voor de invulling van de bijeenkomst gemaakt worden zodat je als opdrachtgever weet wat je kunt verwachten. Indien gewenst kan ook de gehele verslaglegging van jouw bijeenkomst gerealiseerd worden.

Naast het begeleiden van bijeenkomsten, workshops etc., kunnen wij je ook ondersteunen in het verbeteren van processen die in jouw bedrijf of instelling worden gebruikt. Hierbij wordt er samen met de direct betrokken mensen gewerkt om tot een realiseerbare verbetering van de processen te kunnen komen.

Binnen veel organisaties moeten veranderingen doorgevoerd worden. Dit kan gaan om relatief kleine zaken zoals de invoering van een nieuwe werkprocedure, maar ook om grote reorganisaties. Wij kunnen jou en jouw team begeleiden om de verandering tot een succes te maken.  Bij het managen van een verandering komt nogal wat kijken. Hoe herken je weerstand en hoe ga je daar mee om? Hoe motiveer je mensen? Wat voor communicatie is er nodig en wanneer? Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie? Hoe meet je succes? Kortom: veel vragen waar de manager mee wordt geconfronteerd.

In het hele proces van verandering kan een externe partij een waardevolle partner zijn omdat er met een frisse blik naar de organisatie gekeken wordt. Wijn kunnen optreden als sparringpartner voor de manager(s) en leiders maar ook delen of zelfs het gehele verandertraject ontwerpen en implementeren. Daarnaast kunnen workshops en trainingen rond het omgaan met veranderingen gegeven worden.

Terug naar HOME