Bezig met laden…

TRAINING - COACHING - ADVISERING

Ondersteuning van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties

Training

Trainingen zijn soms nodig om te verdiepen en in te gaan op nieuwe vaardigheden, competenties of begrip en kennis van situaties en organisaties te vergroten. Hierdoor kun jij of je team met nieuwe inzichten en vaardigheden aan de slag om weer een volgende stap te zetten.

Aanpak

Naast open trainingen, verzorgen wij maatwerk trainingen. Dit gaat altijd in overleg met de klant: wat zijn de leerdoelen en wat is het gewenste niveau? Ook hier is co-creatie essentieel om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte die er is. We gebruiken vaak toegankelijke modellen en laten de deelnemers die meteen toepassen op de eigen praktijk. Trainingen kunnen in-company worden uitgevoerd, maar ook op externe locaties of online of in een blended vorm.

Daar waar mogelijk gebruiken we experimental learning en serious gaming. Doel hiervan is dat de deelnemers in een actieve vorm leren. Zo worden er groepsopdrachten door de deelnemers uitgevoerd waarbij niet zo zeer fysieke inspanning nodig is, maar eerder samenwerking, inventiviteit en oplossend vermogen. Van belang is een sfeer te genereren waarin iedereen wordt uitgedaagd open en kritisch-opbouwend naar de (werk)processen te kijken en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Tijdens de opdrachten zien de teamleden elkaar vanuit een andere invalshoek dan normaal en wordt er gezocht naar kwaliteiten die men vaak niet van elkaar kent. Hierdoor wordt een constructieve leeromgeving gecreëerd waarin de thema’s die er echt toe doen en die het verschil kunnen gaan maken in de alledaagse praktijk, boven komen in een vorm die appellerend is en mensen energie levert. In serious gaming wordt dit nog een stap verder genomen.

Expertise gebieden

Door de vele samenwerkingen die we hebben, kunnen we trainingen verzorgen rond een breed scala aan vaardigheden en competenties, zoals: (verbindende) communicatie, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, onderhandelen, conflicthantering, (project) management en aansluitende gebieden.

Voor meer informatie: neem gerust contact op (contactpagina).

Terug naar HOME