Bezig met laden…

TRAINING - COACHING - ADVISERING

Ondersteuning van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties

Onze visie

dasd

Wij zijn drie development professionals. Ontwikkelen is ons vak op een persoonlijke en betrokken manier. Lees meer over wie wij zijn en neem persoonlijk contact met ons op.

Gerard Houtman

‘Veranderen, ontwikkelen en verbinden’ is mijn thema. Voor bedrijf en individu.

Met ruime leidinggevende ervaring en als zelfstandige heb ik bedrijfsvoering op alle facetten leren kennen.

Het inzetten van de juiste middelen en (her-)ontwerpen van de bedrijfsorganisatie is mijn expertise. Vanaf visievorming tot en met de werkelijke inbedding van product en (her-) organisatie.

Als ervaren manager, bedrijfscoach, counselor en trainer is het mijn uitdaging te ondersteunen en te adviseren bij hun bedrijfsvoering, bij verander- en ontwikkeltrajecten.

U kunt van mij een goed analytisch vermogen verwachten, prikkelende vragen en manieren van kijken die bij u aansluiten en die u steunen.

Transities, ontwikkelen en inbedden in uw bedrijf, de hierin nodige ondersteuning bij de teamontwikkeling, het optimaliseren van in- en externe samenwerking en flexibiliteit. En dit borgen zijn de uitdagingen van ondernemers. En die neem ik graag op.

Meer lezen: http://nl.linkedin.com/in/gerardhoutman

Jan Maarten Hendriks

Met meer dan 30 jaar ervaring op het snijvlak van mens en organisatie ben ik er van overtuigd dat focussen waar het echt om gaat het belangrijkste is. Tegelijkertijd is dit vaak heel lastig. De context waarin we leven en werken is beperkt beïnvloedbaar. De manier waarop we daarmee omgaan, is voor een groot deel bepalend voor ons succes. Het is mijn missie om organisaties, teams en individuen in onze steeds veranderende wereld helpen hun weg (opnieuw) te vinden en praktisch waar te maken. Veelal gericht op het vinden van de focus, doelen en strategie. Daarnaast vaak gericht op afstemming, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Samen met de klant werk ik aan concrete en praktische resultaten, met hart voor de mens en de zaak. Meer weten….

Bert Krijnen

Na 15 jaar in verschillende leidinggevende posities en als onafhankelijk consultant, trainer en coach is mijn passie voor het ontwikkelen van mensen en organisaties alleen maar sterker geworden. Ik breng kennis en kunde op gebied van managementvaardigheden en bedrijfsprocessen. Deze “blauwe kant” combineer ik met een mensgerichte aanpak met aandacht voor (individueel) leiderschap, samenwerking, teamontwikkeling en de groei en ontplooiing van menselijk talent. Naast een scherp analytisch vermogen en een pragmatische resultaatgerichte aanpak, heb ik het vermogen om open te communiceren met alle mensen in bedrijven en organisaties en mensen te verbinden. Meer weten….

Remko Matsinger

Als HR specialist op gebied van assessments, competentie- en leiderschapsontwikkeling, is het ontwikkelen van talent mijn centrale motto geworden. Hierbij gebruik maken van testen en instrumenten die bijdragen aan organisatie-ontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Onderzoeken, analyseren en helpen veranderen vanuit een duidelijke visie daar ligt mijn talent. Praktisch betekent dat: een goed advies en praktische hulp bij het flexibel en kwalitatief sterk houden van je personeelsbestand. Ik heb een persoonlijke, enthousiaste stijl, gecombineerd met een scherpe analytische blik. Meer weten….