Bezig met laden…

TRAINING - COACHING - ADVISERING

Ondersteuning van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties

Praktisch plannen en organiseren

Waarom moeilijk doen als het slim kan?

Succes vraagt om focus en zicht houden op de voortdurend wisselende omstandigheden. Bereiken van je doelen is belangrijk, maar je staat vaak onder druk van de waan van alle dag. Collega’s die vragen hebben, leidinggevenden die nieuwe opdrachten voor je hebben en ga zo maar door. Als je niet uitkijkt ben je de hele dag heel druk in de weer en denk je aan het eind van de dag: “wat heb ik nu eigenlijk de hele dag gedaan?” … en voor je zie je al die dingen die je eigenlijk had willen doen en dus morgen ’erbij’ komen.

Dat kan anders, een kwestie van goed plannen en organiseren van je werk. Daar gaat deze training over: je leert overzicht en orde te scheppen en te handhaven in je dagelijkse werk. Je leert creatief gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn.

Doelen van deze training

  • Je kunt effectief en efficiënt de  je werkzaamheden organiseren en structureren.
  • Je kunt werkplannen, taakverdeling, etc. maken en hanteren.

Werkwijze

Tijdens deze trainingsdag staat je eigen praktijk centraal. Met behulp van een aantal praktische tools ga je ervaren wat voor jou werkt en wat niet, theorie is daarbij ondersteunend.

Samen met je medecursisten ben je elkaars oefenmiddel. De training sluit je af met een eigen plan van aanpak, waarmee je de volgende dag aan het werk kan.

Deze training kan zowel op een externe locatie, in company of online worden gegeven.